I denne utstillingen møtes tre ulike kunstneres fokus og uttrykk i samme tema. Brungot, Akslen og Sønderland søker å utvide tolkningsromet i sine enkeltverk og skape en utstilling hvor kontraster og berøringspunkter gir spenning og dybde. Hva skjer med Brungots urbane rom og landskap i møte med de konseptuelle og ofte politiske tekstilarbeidene til Akslen, eller monotypiene til Sønderland, som er av mer ekspressiv karakter?
Marit Helen Akslen bor og arbeider i Sykkylven. Hun jobber i et abstrakt formspråk, hovedsaklig med store veggtekstiler men også med mindre tekstile objekt eller installasjoner. Tekstilene speiler samtidige problemstillinger med fokus på oppløsning og utestenging og stikkord som nettverk, bindinger og stengsler har vært sentrale i arbeidet hennes.
Liv Dysthe Sønderland bor og arbeider på Molde og Sjøholt. Hun arbeider hovedsaklig med monotypi og tegning. Menneskets sårbarhet og utsatthet er et grunntema, noe som også blir fokus i denne utstillingen. Uttrykket er ofte ekspressivt. Ur-skulpturer er en inspirasjonskilde fordi de uttrykker sterke menneskelige grunn-følelser, direkte, uten å gå veien om intellektet.
Geir M. Brungot bor og arbeider i Sykkylven og Wien. Hans felt er fotografi i sort/hvitt og farge, alt analogt. Brungot undersøker følelsen av motsetninger mellom trygt og utrygt, åpent og lukket, fanget og fri, å være innenfor eller utenfor. Fotografiene handler i stor grad om å se gjennom flere lag, og om de barrierene man kanskje ikke kommer seg gjennom og om hvordan de oppleves. Bildene til denne utstillingen vil bestå av abstrakte utsnitt av stengsler, grid eller rammer.